Despre Noi

Cine suntem

@Creative Communication am inteles ca oamenii sunt mereu in cautarea unor povesti care sa ii inspire si sa ii motiveze. Cei mai multi dintre noi vor sa se regaseasca in valorile unui brand si sa se identifice cu filosofia acestuia. Noi, echipa Creative Communication, stim cel mai bine ca povestile si oamenii sunt cele doua ingrediente ale unei campanii de PR reusite. Aceasta este si rezolutia noatra de fiecare zi: sa facem lucrurile mai bine, sa ne depasim limitele si sa aspiram la mai mult. Credem intr-o echipa care functioneaza bine atunci cand avem un obiectiv comun si ne identificam cu mesajele clientilor nostri. Ne place sa gasim povestea din spatele brandului sau sa scoatem la lumina oameni frumosi, creativi, care pot aduce o noutate lumii in care traim. Ne punem experienta si creativitatea in slujba proiectelor la care participam pentru a genera un plus de valoare acestora.

Motto-ul nostru este “Do what you love and you will never work a day in your life”

Misiunea

Misiunea noastra este sa ne folosim resursele in mod creativ pentru a crea povesti de succes. Suntem mereu in cautarea unor abordari noi ale modului in care comunicam si promovam creativitatea  ca mod de lucru in toate proiectele. Vrem ca destinatia unui proiect sa fie la fel de frumoasa ca si drumul pe care il facem pentru a ajunge acolo. Credem ca fiecare proiect este o experienta in sine, atat umana cat si profesionala, si ca putem deveni mai buni invatand, in fiecare zi, cate putin despre oameni. Resursa noastra principala sunt oamenii si increderea ca implicarea lor poate face o diferenta pentru client. Vrem sa ne crestem valoarea personala si colectiva in fiecare zi si sa traim cu sentimentul ca ceea ce facem conteaza. Ne dedicam crearii unei echipe care sa functioneze in pas cu tot ce e nou, dezvoltandu-ne mereu curiozitatea in a testa canale noi de comunicare.

Echipa

Echipa Creative Communication este formata din oameni indragostiti de munca lor. Ne place sa credem ca deadline-urile sunt provocari indraznete iar limitele creativitatii inca nu au fost atise. Motivatia noastra  este legata de ceea ce invatam in fiecare zi. Echipa noastra este formata din specialisti in comunicare cu background si experiente diferite, tocmai pentru a ne asigura ca fiecare poveste poate fi abordata din mai multe perspective. Ne place sa fim subiectivi atunci cand ambitia pentru reusita unui proiect devine un obiectiv personal dar intelegem ca fiecare client este diferit si fiecare campanie este modalitatea sa unica de exprimare. Pe fiecare domeniu de activitate al Creative Communication este un om care aspira sa devina mai bun prin rezultatele pe care le obtine.