Public speaking masterclass

COST: 375 EURO (TVA INCLUS)

0743.183.353 / 021.337.23.54

Numar ORE: 8

12 noiembrie 2017

Abilitatile de Public speaking sunt fundamentale pentru a avea succes in plan profesional si in viata publica. De aceasta, Creative Business Management aduce, in premiera in Romania, un trainer international in domeniul discursului public, care va sustine un program intensiv de o zi. Cursul este realizat in parteneriat cu International School of Communication si respecta programa internationala a renumitei organizatii ai carei absolventi sunt ministrii si membri ai Casei Regale a Marii Britanii.

Intr-o lume globala, a reusi sa comunici eficient poate deveni unul dintre atuurile profesionale care fac diferenta intre un job si o cariera. De aceea, trainingul sustinut de Paul Chequer vine in ajutorul celor care vor sa isi perfectioneze abilitatile de prezentare si sa depaseasca emotiile legate de acestea.

Programul de training sustinut de ISOC ajuta cursantii sa aiba prezentari simple, clare si convingatoare, dar si sa le sustina eficient, indiferent de situatie.

PROGRAMUL de 4 zile se desfasoara in perioada 9-12 noiembrie:

9 noiembrie – Strategii avansate de PR si comunicare

10 noiembrie – Strategic event management

11 noiembrie – Internal communications

12 noiembrie – Public Speaking masterclass

COST:

Costul formarii este de 375 euro de persoana (TVA inclus) /zi;

Reduceri:

Early bird 1 noiembrie 275 euro/ persoana/zi.

Pachet 2 zile taxa este de 550 euro / persoana

Pachet 3 zile taxa este de 875 euro / persoana

Pachet 4 zile taxa este de 1100 euro / persoana.

Ce obtii daca participi?

Vei avea parte de o sesiune memorabila si motivanta in acelasi timp, in compania unui coach inspirational de public speaking. Iti vei construi prezenta, autoritatea si o noua abilitate: aceea de a captiva o audienta.

Partea importanta: trainingul de prezentare sustinut de ISOC este creat riguros, bazandu-se pe perspective din psihologie, lingvistica, sociologie, fiziologie, retorica, teoria comunicarii si teatru, precum si din experienta practica. De aceea functioneaza atat de bine. Vei vedea, auzi si simti diferenta.

Partea captivanta: trainingul de prezentare ISOC este in acelasi timp practic, inspirational si distractiv! Multi oameni considera vorbitul in public o provocare descurajanta. Din fericire, cursurile noastre sunt de fiecare data pline de zambete si voie buna, pentru ca, atunci cand suntem relaxati, cu totii invatam cel mai bine, iar atunci cand ne simtim increzatori realizam cele mai bune prezentari.

TEMELE SI METODOLOGIA: pilonii excelentei in public speaking

Coaching executiv pentru public speaking

Persoanele care detin pozitii de management sau middle management trebuie sa faca fata asteptarilor deosebit de exigente cand vine vorba de public speaking. Ei trebuie sa sustina prelegerile foarte clar, cu pasiune si eficient. De asemenea, ei ar trebui sa poata vorbi in locatii cu public numeros, cu solicitari speciale, dar si sa poata estima intrebarile dificile sau chiar ostile dupa discurs.

„Intelegem aceste nevoi pentru ca am monitorizat cu mare atentie sesiunile unul-la-unul de coaching cu  directori executivi, ministri, ambasadori, vedete sportive, membri ai Casei Regale si persoane cu mare vizibilitate publica. Trainerul nostru sustine programele de instruire la cel mai inalt nivel, astfel incat participarea la cursul sau produce rezultate pe termen lung in ceea ce priveste dobandirea competentelor de public speaking” ne asigura reprezentantii ISOC.

AGENDA 

In cadrul acestui curs de o zi, participantii vor putea:

  • Sa identifice problemele uzuale de comunicare ce ar putea sa diminueze impactul prezentarii
  • Sa dezvolte aptituinile pentru a raspunde intrebarilor
  • Sa invete ce comunica celorlalti prin limbajul non-verbal
  • Sa dezvolte aptituinile de ascultare activa si empatica fata de ceilalti
  • Sa isi imbunatateasca abilitatea de a gestiona situatiile dificile
  • Sa trateze situatiile asertiv

Abilitatile de comunicare

Pe parcursul acestei sesiuni, participantii vor identifica punctele tari si pe cele slabe prin exercitii practice.

Barierele in comunicare

Dupa un studiu de caz aplicat in intregul grup, participantii vor lucra in grupuri mici pentru a discuta despre barierele in comunicare. De asemenea, cursantii vor lua parte la un exercitiu scurt care ii va ajuta sa isi dezvolte abilitatile de asculta activ.

Adresarea intrebarilor 

Aceasta sesiune va analiza abilitatile de adresare a intrebarilor (inclusiv intrebarile deschise, intrebarile inchise si cele de sondaj) prin intermediul lecturii si al unui pachet de exercitii.

Aptitudinile de ascultare 

Cursantii vor lucra asupra aptitudinilor de ascultare prin participarea la quizz-uri si prin exercitii de grup.

Limbajul corpului

Participantii vor invata despre limbajul corpului si ce impact are acesta asupra modului in care ei comunica.

Stiluri de comunicare

Aceasta activitate va permite cursantilor sa priveasca mai obiectiv avantajele si dezavantajele persoanelor care participa la o discutie in raport cu stilurile lor de comunicare..

Cadrul de referinta

Aceasta sesiune va explora cadrul nostru de referinta si presupunerile pe care le facem. De asemenea, participantii vor lua parte la o activitate care le va intari abilitatea lor de a vorbi mai usor despre concepte de comunicare.

Tehnicile pentru prezentarile la birou

In cadrul acestei sesiuni, toti cei prezenti vor invata despre cele doua elemente esentiale  ale unui mesaj de efect: pregatirea si livrarea.

Asertivitatea

Cum ne vedem noi insine are un impact asupra modului in care interactionam cu ceilalti. Aceasta sesiune va investiga modalitatile prin care participantii isi pot imbunatatii imaginea proprie si prin aceasta cum sa abordeze situatiile dificile in maniera asertiva si pozitiva.

Paul Chequer
Paul transmite cu un entuziasm autentic abilitatile sale de actor si prezentator catre oamenii care isi doresc sa isi imbunatateasca skillurile de comunicare in situatii de criza. Insufletit si pasionat, sesiunile sale sunt pline de energie si pun accent pe dezvoltarea individuala a participantilor.
Trainerul Paul Chequer a livrat sesiuni private de coaching pentru toate tipurile de clienti situatii variate, cum ar fi:
• Politicieni in pregatirea pentru alegeri
• Companii in pregatirea pitch-urilor pentru capitalul de risc
• Bankeri investitori in pregatirea prezentarilor tehnice
• Ministrii
• Celebritati si vedete sportive
• Purtatori de cuvand in pregatirea conferintelor
• Sesiuni de team-building pentru grupurile de consultanti