BINE AI VENIT LA

Creative Communication!

Suntem o agenție prietenoasă, care contribuie cu creativitate și experiență la orice proiect menit să aducă bucurie unei comunități.

despre

CREATIVITATE

Noi, echipa Creative Communication, stim cel mai bine ca povestile si oamenii sunt cele doua ingrediente ale unei campanii de PR reusite. Aceasta este si rezolutia noatra de fiecare zi: sa facem lucrurile mai bine, sa ne depasim limitele si sa aspiram la mai mult. Credem intr-o echipa care functioneaza bine atunci cand avem un obiectiv comun si ne identificam cu mesajele clientilor nostri.

Ne place sa gasim povestea din spatele brandului sau sa scoatem la lumina oameni frumosi, creativi, care pot aduce o noutate lumii in care traim.

Ne punem experienta si creativitatea in slujba proiectelor la care participam pentru a genera un plus de valoare acestora.

Motto-ul nostru este “Do what you love and you will never work a day in your life”

Găsirea De ce-ului fiecărui brand este punctul de la care plecăm în comunicare. Misiunea noastră este să găsim acel lucru care dferențiază un brand de altele și să explicăm publicului de ce merită să creadă în el. În timp, strategiile noastre duc la consolidarea unor business prin imaginea pozitivă pe care o au și prin explicarea misiunii lor.

Proiecte complete
descrieri de produse
Articole scrise
cursanți mulțumiți

au ÎNCREDERE

în noi

Lasă-te inspirat de poveștile clienților noștri.
Află din poveștile altor branduri cum poți să folosești comunicarea în avantajul tău

CONTACTEAZĂ-NE

Ne plac oamenii, ideile și vizitele. Te aștepăm la sediul nostru din București sau online!